Specialtransport

Overdimensioneret gods

Med mange års erfaring, kan vi professionelt klare den næste komplicerede specialtransportopgave for dig.
Hvad enten det er specialtransport af bredt, langt, tungt eller højt, kan vi hjælpe. Det omfatter alt fra skurvogne og pavilloner til emner uden for normale mål.

Maskintransporter

Vi tager os af både små som store opgaver inden for maskintransport. Vi transporterer dit maskinel til hele landet, hurtigt og effektivt, med både åbne og lukkede maskintrailere – alt efter dit behov.
Vores fornemmeste opgave er at sikre, at din virksomhed hurtigt kan tage jeres maskiner i brug, hvad enten det er en traktor, en staldkat eller en helt tredje enhed.

Fabriksflytninger

Skal du have flyttet din fabrik eller produktion, kan vi hjælpe dig med hele processen og altid til den aftalte tid, så I hurtigst muligt kan genoptage jeres produktion. Vi tilbyder totale løsninger af maskinflytninger og komplette klargøringer.

Køletransport

En af vores store kompetencer er at håndtere og fragte kølevarer efter gældende regler. Vi løser hele køletransportopgaven fra start til slut. Vi har det helt rigtige udstyr til at klare opgaven og vi er selvfølgelig godkendte til alle typer af køl og frost.

Commercial delivery

Kurértransport

Vi råder over kurérvogne, der er monteret med den nyeste navigation. Det sikrer, at dine varer hurtigt, effektivt og sikkert kommer fra A til B, uanset om det er inden eller uden for landets grænser.

Studenterkørsel

Vi tilbyder professionel studenterkørsel. Vi har mulighed for at skabe de festlige rammer for jer, samtidig med, at sikkerheden har allerhøjeste prioritet. Alle vores lastvogne er naturligvis sikkerhedsgodkendte og bliver kørt af faguddannede chauffører.

Har du flere spørgsmål eller forespørgsler?

Vi er altid inden for rækkevidde til at servicere dig. Hvis du har specielle ønsker til transport, herunder også specialtransport, er du velkommen til at ringe ind til vores døgnbemandede telefon på tlf. nr.: 75 84 33 11 eller sende en mail til firma@universaltransport.dk.

Specialtransport

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og du vil høre fra os snarest
Scroll to Top

BLIV RINGET OP

Såfremt du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.