Specialtransport

Overbredde/ højde/længe gods

Med mange års erfaring kan vi professionelt klare den næste komplicerede specialtransportsopgave for dig.
Hvad enten det er specialtransport af bredt, langt, tungt eller højt, kan vi hjælpe. Det omfatter alt fra skurvogne og pavilloner til emner uden for normale mål.

Maskintransporter

Vi tager os af både små som store opgaver inden for maskintransport. Vi transporterer dit maskinel til hele landet professionelt, hurtigt og effektivt med både åbne og lukkede maskintrailer – alt efter dit behov.
Vores fornemmeste opgave er at sikre, at din virksomhed hurtigt kan tage jeres maskiner i brug, hvad enten det er en traktor, en staldkat eller en helt tredje enhed.

Fabriksflytninger

Skal du have flyttet din fabrik eller produktion, kan vi hjælpe dig professionelt og altid til den aftalte tid, så I hurtigst muligt kan genoptage jeres produktion. Vi tilbyder totale løsninger af maskinflytninger og komplette klargøringer.

Køletransport

En af vores store kompetencer er at håndtere og fragte kølevarer efter gældende regler. Vi løser hele køletransportopgaven fra start til slut. Vi har de helt rigtige udstyr til at klare opgaven og så vi selvfølgelig godkendte til alle typer af køl og frost.

Commercial delivery

Kurertransport

Vi råder over kurérvogne, der er monteret med den nyeste navigation. Det sikre, at dine varer hurtigt, effektivt og sikkert kommer fra A til B, uanset om det er inden eller uden for landets grænser.

Studenterkørsel

Vi tilbyder professionel studenterkørsel. Vi har mulighed for at skabe de festlige rammer for jer, samtidigt med at sikkerheden er af allerhøjeste prioritering. Alle vores lastvogne er naturligvis sikkerhedsgodkendte og bliver kørt af faguddannede chauffører.

Har du flere spørgsmål eller forespørgsler?

Vi er altid inden for rækkevidde til at servicere dig. Hvis du har specielle ønsker til transport, er du velkommen til at ringe ind til vores døgnbemandet telefon på tlf. nr.: 75 84 33 11 eller sende en mail til firma@universaltransport.dk.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og du vil høre fra os snarest
Scroll til toppen

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.